TARİFİNİ VEREYİM ;
MALZEMELER; 1 LT SÜT
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ UNU
1 PK VANİLYA
1 YUMURTA SARISI
YAPILIŞI ; 1)1 BARDAK ŞEKERİ TENCERE KOYUN KARAMEL OLANA KADAR PİŞİRİN.
2)PİRİNÇ UNUNU AYRI BİR KAPTA SÜT İLE EZELİM.
3)KARAMEL OLAN ŞEKERE PİRİNÇ UNLU SÜTÜ EKLEYELİM.
4)ŞEKER ERİYENE KADAR PİŞİRELİM.
5)AYRI BİR KAPTA VANİLYA VE YUMURTA SARISI ÇIRPALIM.
6)TENCEREDEKİ MUHALLEBİMİZE EKLEYİM 2 DK PİŞİRELİM.
7)TENCEREYİ OCAKTAN ALIP KUPLARA KOYALIM.
8)SOĞUDUKTAN SONRA ÜSTÜNÜ DAMLA ÇİKOLATA VE HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLEYELİM.
AFİYET OLSUN :D