MALZEMELER;
*1 adet tavuk göğsü
*1 adet yumurta
*1 su bardağı yoğurt
*1 su bardağı un
*5 su bardağı tavuk suyu
*Tuz
ÜZERİ İÇİN; Yağda kızdırılmış pul biber
YAPILIŞI;
*Tavuk göğsü düdüklüde 15-20 dk haşlanır ve didilir.
*Yumurta ve yoğurt iyice çırpılır.
*Un ve tuz da eklenip iyice karışması sağlanır.
*Yoğurtlu karışıma yavaş yavaş tavuk suyu eklenerek devamlı karıştırılır.
*Orta harlı ateşte un kokusu gidene kadar pişirilir.
*Tavuk etleri de ilave edilip 2-3 dakika daha pişirilir.
*Üzerine yağda yakılmış pul biber gezdirilip servis yapılır.
AFİYET OLSUN.