MALZEMELER;
*1 Adet tavuk göğsü(Küp Küp doğranmış)
*1 Kilo mantar
*2 Baş büyük soğan
*2-3 büyük domates
*2 sivri biber
*Yağ,Tuz,Karabiber,pul biber,Salça(İstenilen miktarda)
*Su
YAPILIŞI;
*Soğanı ve biberi yemeklik doğrayıp yağda kavuruyoruz.
*Soğanlar öldüğü zaman içerisine domatesi,salçayı ve baharatları ekliyoruz.
*İyice karıştırdıktan sonra,mantar ve tavukları ekliyoruz.
*Mantar suyunu salıp yeniden çekene kadar pişiriyoruz.
*Eğer istediğiniz pişme düzeyine gelmemişse su ilave edip suyunu çektiriyoruz.
*Sıcak sıcak servis yapıyoruz.
(Ben az pişmiş yemeklerden hoşlanmadığım için mantarlar iyice ölene kadar pişiriyorum.)
AFİYET OLSUN...